Haberler

Bielefeld Üniversitesi ve Bielefeld Uygulamalı Bilimler ve Sanatlar Üniversitesi ile Birlikte Doktora Kolokyumu Düzenlenecek

11.10.2024

DAAD sponsorluğunda, TAÜ İşletme Doktora Programı ile Bielefeld Uygulamalı Bilimler ve Sanatlar Üniversitesi ve Bielefeld Üniversitesi tarafından organize edilen 2024-2025 eğitim-öğretim yılı Güz Dönemi doktora kolokyumu 23 Ekim 2024 tarihinde TAÜ kampüsünde gerçekleştirilecek. Program, Bielefeld Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hermann Jahnke ve İşletme Doktora Programı partneri Bielefeld Uygulamalı Bilimler ve Sanatlar Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Rıza Öztürk’ün konuşmaları ile başlayacak. Takiben TAÜ İşletme Doktora Programı öğrencileri akademik ilgi alanları hakkında bilgi verecekler. Bielefeld Uygulamalı Bilimler ve Sanatlar Üniversitesinden Prof. Dr. Vivian Carstensen “Determinants of Entrepreneurial Intantions” başlıklı çalışmasını, Münster Üniversitesi doktora öğrencisi Eliza Starke güncel çalışması hakkında birer sunum gerçekleştirecekler. TAÜ İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Mustafa Murat Cerit ve İşletme Doktora Programı öğrencilerinden Ebru Vehibe Bekar, Erencan Yavrucu, Ferhat Sayın’ın güncel çalışmalarına ilişkin gerçekleştireceği sunumların ardından doktora kolokyumu programı sonlanacak.